Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Se det skønne udvalg af Mads Nørgaard-bluser her

Der er mange fordele ved at eje en bluse fra Mads Nørgaard. Èn af dem er, at du kan style blusen op eller ned med et par bukser, sko og accessories, fuldstændig som du har lyst til. Bluserne fås desuden i neutrale og rolige farver, hvilket betyder, at de er et perfekt supplement til det tøj, du ejer i forvejen.

Kendt for den ikoniske stribede bluse


Det danske modehus Mads Nørgaard blev grundlagt i 1986 og har derved mange års erfaring i at lave lækkert tøj, som danskerne elsker og flittigt køber. Mads Nørgaard blev  kendt for blusen med de ikoniske striber, som i 00’erne hyppigt kunne ses i gadebilledet.
Ligesom dengang er bluserne i dag et musthave, hvis du vil være en del af den danske og højtelskede mode.

Udforsk Mads Nørgaards mange kollektioner


Hvis du slet ikke kan få nok af Mads Nørgaard, så har vi heldigvis også mange andre produkter end bluser. Du kan eksempelvis finde et hav af skønne jakker, cardigans, bukser og Mads Nørgaard tasker fra brandet, som du nemt og hurtigt kan få bestilt hjem til brug. Derudover kan du også finde de klassiske 101 og broadway Nørgaard på strøget bluser her  

Er du i tvivl om dit køb af Mads Nørgaard?


Har du spørgsmål til vores Mads Nørgaard-tøj, din bestilling eller endda levering, så kontakt os endelig telefonisk eller via mail, og få den rette hjælp og rådgivning til dit behov. Vi har også en skøn lille butik i Egå, hvor du kan prøve dine Mads Nørgaard-bluser på først, inden du køber dem.

Telefon: 86 74 30 25
Mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.