Handelsbetingelser

Herunder finder du de generelle forretningsbetingelser for www.rikkesolberg.dk

Bestilling

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Udsolgte varer

Det kan hænde at den bestilte varer er udsolgt, og ordren derfor må annulleres. I dette tilfælde vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt og blive informeret herom.  

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt, vil der i udsalgsperioder ikke blive taget kontakt til kunden og en delordre vil blive tilsendt.

Betaling

De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro og Mobile pay. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Returnering/fortrydelsesret

Rikke Solberg tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare.
Udsalg og kampagner

Alle kampagner, tilbud, nedsættelser og udsalg gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Dvs. at varens pris på bestillingstidpunktet er gældende.

Når du shopper varer på udsalg på vores webshop, har du ifølge loven altid 14 dages fuld returret.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Rikke Solberg. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Rikke Solberg eller leverandøren, såfremt original kvittering fremvises. Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug.

Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur. Kontakt kundeservice på mail reklamation@rikkesolberg.dk, hvor du sender billeder af en eventuel fejl samt oplyser dit ordrenummer.

VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.