GANNI-t-shirts

Oplev vores unikke og anderledes GANNI-t-shirts


Med t-shirts fra GANNI skiller du dig stensikkert ud fra mængden, da disse sikrer en unik og anderledes stil. T-shirts er en basisvare, som altid er en god idé at have mange af i garderoben - eksempelvis til en hyggelig hjemmedag i weekenden eller på en afslappet shoppetur med din partner. Men dine t-shirts behøver ikke være kedelige, og her kommer GANNI ind i billedet. GANNI tilbyder nemlig t-shirts i forskellige farver med eller uden print. Find en sjov t-shirt med frugter, emojis, dyr eller noget helt fjerde på.

I udvalget her på siden har vi både t-shirts med korte og lange ærmer, så du kan finde t-shirts til alle sæsoner. Du kan style din GANNI-t-shirt på forskellige måder og derved skabe det look, du ønsker. Kombinér din t-shirt med et par joggingbukser, og skab det perfekte hjemmeoutfit. Eller style din t-shirt med et par fede jeans og nogle smykker, så du har et moderne og ungdommeligt outfit til både hverdagsbrug og sammenkomster med venner.

Lad din GANNI-t-shirt holde længe


For at sikre en lang levetid på dine GANNI-t-shirts, så skal du sørge for at passe godt på dem. Det gør du eksempelvis ved at rotere dine t-shirts, når du vasker dem, for at undgå slitage. Brug gerne en mild søbe, og følg altid vaskeanvisningerne. Vasker du på en lavere temperatur, kan du undgå, at dine t-shirts krymper og falmer i farve. Lufttør altid dine t-shirts i stedet for tørretumbling, og fjern eventuelle pletter med det samme. Disse råd gælder også for dine bukser, shorts, trøjer med mere.

Interesseret i flere t-shirts?


Er du nysgerrig på flere t-shirts med sjove designs hos Rikke Solberg? Så tag et kig på skønne brands, som Mos Mosh og  Lala Berlin. Ønsker du noget mere simpelt og moderne, så kan du måske finde nogle favoritter hos Mads Nørgaard og Leveté Room. Du kan med fordel både bestille nogle simple og mere unikke styles hjem, så du har noget at vælge mellem i din garderobe - alt efter dit humør.

Har du spørgsmål til vores GANNI-t-shirts?


Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores GANNI-t-shirts, hvad enten det handler om størrelser, vask, pasform eller andet. Vi værdsætter alle henvendelser og ønsker at hjælpe dig bedst muligt.

Bor du i nærheden af Egå ved Aarhus, så kan du kigge forbi  vores butik og prøve dine t-shirts først, inden du køber dem.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.