Strikket cardigans hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg fører vi et stort udvalg af forskellige cardigans - du kan både få korte og lange cardigans i strik, men også cardigans i mange forskellige farver og mønstrer. Derfor kan du helt sikker også finde en cardigan i strik, som passer til din personlige stil.

Mange forskellige looks med en cardigan i strik
En cardigan i strik giver dig mange gode muligheder, når du skal style dit outfit - især fordi cardigans kommer i mange forskellige varianter. Lange cardigans i strik ser eksempelvis super godt ud ud over t-shirts og jeans.

Du kan med fordel også vælge en kort cardigan, som du kan have ud over din sommerkjole. Det ser så fint og feminint ud, hvis du vælger en cardigan i strik, der virkelig formår at fremhæve din kjoles udtryk. Vælg her en cardigan i strik med mange farver, hvis din kjole er meget enkel, men er din kjole lidt mere spraglet, gør du klogt i at vælge en ensfarvet cardigan i neutrale toner.

Du kan også style din cardigan i strik med en skjorte indenunder. Så giver du dit klassiske look en smule mere kant, og på den måde tilfører du dit hverdags outfit lidt flere detaljer.

Der findes altså rigtig mange måder, du kan style din cardigan i strik på. Mulighederne er så godt som uendelige, så udforsk udvalget af cardigans her på siden, og forny din garderobe.

Opgrader din stil med cardigans i strik
Når du shopper hos Rikke Solberg, går du aldrig på kompromis med god stil. Derfor kan du med garanti også finde noget, der matcher med din stil. Hertil er det en fremragende idé, at give din garderobe en upgrade med en cardigan i strik. En cardigan i strik giver dig nemlig rig mulighed for at skabe et moderigtigt outfit.

Derudover findes der stort set ikke den begivenhed, hvor du ikke kan finde en cardigan, der passer til dit look. Gå derfor på opdagelse i vores store sortiment, og forkæl dig selv med en cardigan i strik.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.