Farve

Viola Sky

”Luxury lingeri for every day wear” Viola Sky er lingeri og badetøj designet af en skøn kvinde til andre skønne kvinder. Træd indenfor i 50’ernes lyserøde pinup univers, hvor bløde pastelfarver og den feminine boheme livsstil er en tilbagevende kilde til inspiration. Bliv forelsket i fine farver og flotte print som vil gøre en enhver kvinde glad. Herunder finder du vores udvalg af de fine styles fra Viola Sky..

Læs mere om Viola Sky her

Viola Sky er grundlagt af designer Sonja Christensen, som mener lingeri er omdrejningspunktet i enhver garderobe. Det er det stykke tøj man ikke umiddelbart ser, men som har stor betydning for hvordan resten af dit tøj sidder og hvordan du føler dig tilpas. Hun designer lingeri med fokus på god pasform og flotte farvesammensætninger. Som noget helt specielt kan lingeri og badetøjet fra Viola Sky vaskes i vaskemaskinen, så du behøver ikke at gemme det væk til særlige lejligheder men bruges det hver dag.

Udvalget af det fine og feminine badetøj består af skønne to-delte bikinier med tanga bikinitrusser og halterneck bikini top. Badetøjet sælges som sæt, og bikini overdelen har en lille tyndt skum indlæg. Når du nu alligevel er på udkig efter en ny bikini, så tag et kig på vores lækre sandaler – så du kan bliver helt klar til årets sol ferie.

Vi elsker de fine bikinier fra Viola Sky – man kan jo ikke stå for de sarte farver og smukke prints. Derfor er vi sikre på at denne bikini skal lægges først i vores kuffert. Køb din nye bikini online her eller kig forbi vores skønne butik i Egå, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at fylde kufferten til årets sommerferie. Shopper du tilgengæld online og bliver i tvivl om en størrelse eller kvalitet – så giv os et kald på 86743025 mellem 9.00-15.00 i hverdagene, eller send en mail på info@rikkesolberg.dk så skal vi nok hjælpe dig.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven