Trois Pommes kjoler og bluser

Shop dine luksusvarer fra Trois Pommes


Uanset om du har øje på en skjorte, kjole eller et par bukser, så kan du finde produkterne i mange forskellige farver, mønstre og prints fra Trois Pommes. Hvis du er mere til jord- og neutrale farver, så byder deres flotte kollektioner også på det.

Er Trois Pommes ikke noget for dig?


Er du nysgerrig på andre luksusbrands hos Rikke Solberg? Så kan du med fordel tage et kig på Karmamia Copenhagen, som tilbyder, alt hvad hjertet begærer af prints, mønstre og farver samt helt simple styles. Overvej også Project AJ117, hvis du er interesseret i det mere det minimalistiske og skandinaviske look.  

Har du spørgsmål til Trois Pommes?


Du er mere end velkommen til at henvende dig telefonisk eller sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp af en af vores dygtige medarbejdere. Du kan også besøge vores hyggelige butik i Egå, hvis du vil se produkterne, inden du køber dem.

Modtag nyheder og eksklusive tilbud


Ønsker du at holde kontakten med Rikke Solberg? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev med det samme. Med nyhedsbrevet sender vi dig:

Eksklusive tilbud
Nyheder om aktuelle trends
Inspiration til din hverdag
Invitationer til arrangementer

Som nyhedsbrevsmodtager får du desuden mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor et hav af lækre give-aways er på højkant. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.