Størrelse
Farve

Ticket Woman

Det danske Ticket WOMAN har eksisteret siden 1999 og har derfor efterhånden en del år på bagen inden for branchen. De designer og producerer overtøj til kvinder, der især består af dunjakker i en høj kvalitet og til ganske fine priser. Herfra finder du både lange og korte modeller med mange unikke detaljer såsom knapper og lynlåse i guld. De er hovedsageligt fyldt med letvægtsdun, der giver en flot pasform, og som sidder flot på kroppen. Pelsen på nogle af modellerne gør ikke designet mindre eksklusivt, og Ticket WOMAN er derfor til dig, der ønsker en jakke, der holder dig varm på en stilfuld måde. Mangler du en ny jakke til at indtage det kommende vinterhalvår med, så dyk ned i de forskellige modeller her fra siden og sikr dig imod kulden.

Læs mere om Ticket Woman her

Ticket WOMAN hos Rikke Solberg
Når efteråret og vinteren sniger sig ind på os, så gælder det om at være forberedt. Har du derfor endnu ikke fået købt din nye jakke til sæsonen, så kan du gøre der her hos Rikke Solberg. Vi har nemlig et bredt udvalg af overtøj til kvinder, og du kan finde en ny jakke, uanset hvilken stil og hvilket budget du går efter. Ticket WOMAN er kvalitetsjakker til den modebevidste kvinde, der gerne vil holde sig varm og samtidig se fantastisk ud i alt slags vejr. De jakker du finder her fås i sort, grøn og grå samt med eller uden hætte alt efter, hvad du bedst kan lide. Kender du ikke i forvejen Ticket WOMAN, så synes vi helt sikkert, at brandet fortjener din opmærksomhed for en stund. Jakkerne kan nemlig bruges til både de regnfulde dage til og fra arbejde, men er også oplagt at tage på til en tur i byen, hvor du gerne vil se lidt mere elegant ud. Glem dog ikke at sætte de helt rette accessories til din nye jakke fra Ticket WOMAN. Mangler du eksempelvis en ny taske, et nyt tørklæde eller en varm hue, så har vi naturligvis også et stort udvalg af det i vores webshop.

Tøj til alle kvinder
Hos Rikke Solberg er vi meget glade for at kunne tilbyde en masse forskellige, populære brands til alle mulige typer af kvinder. Vi forsøger altid at favne bredt, og derfor kan du finde lige præcis det, du søger, hvad end du er til klassiske snit eller alternative designs. Vælger du at handle hos os, så kan du se frem til at modtage dine varer helt kvit og frit, såfremt du ikke køber udsalgsvarer. Yderligere kan du være heldig at få dine varer leveret fra dag til dag, når du bestiller inden kl. 16, og det bliver derfor ikke meget nemmere at være kunde her på siden. Bliv klar til vinteren med en ny jakke fra Ticket WOMAN. Vi står altid klar til at tage imod din ordre.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven