Mærker
Farve

Ravn

Farverige kollektioner, flæser og flatterende snit - skandinavisk mode når nye højder med Ravn. Ravn skaber smukke blomstret print som pryder smukke og feminine kjoler med en flatterende pasform. Blandt udvalget finder du også smukke og enkle items som komplementer de mere farverige styles helt perfekt. Herunder finder du vores håndplukket udvalg af styles fra Ravns kollektioner – bliv forelsket i smukke kjoler og lækre frakker.

Læs mere om Ravn her

I 2012 blev Ravn etableret af danske Katrine Ravn og Lars Tang. Tilsammen have Katrine og Lars 35 års erfaring indenfor modebranchen og et fælles ønske om at finde nye måder at udtrykke nye mode trends på via forskellige materialer og kvaliteter. I begyndelsen blev Ravn lanceret som et brand der solgte pels men kort efter lanceringen begyndte Ravn at bevæge sig ind på at designe tøj. I 2014 lancerer Ravn sin første kollektion af tøj som er inspireret af den sofistikerede simpelhed der ses i gadebilledet i København og forskellige steder som de har besøgt under deres rejser, som blev kombineret med et feminint strejf.

Visionen for Ravn er at skabe kollektioner baseret på hvad Katrine og Lars godt kan lide, og aldrig blive slaver for mode trends som kommer og går.

Kjolerne fra Ravn er perfekte til forårets konfirmationer, bryllupper eller fødselsdagsfester. Vi har også et stort udvalg af flotte stiletter eller sandaler som lige sætter prikken over i’et. Eller hvis du er mere til et lidt cool look, så tag et kig på vores udvalg af fede sneakers.

Hos Rikke Solberg kan vi ikke stå for de smukke blomsterprint som er helt perfekt til foråret/sommeren – enten om det er en kjole til festlige arrangementer eller en feminin bluse som pifter en helt almindelig hverdag op. Når du shopper online, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 86743025 alle hverdage mellem 9.00 – 15.00 eller på mail info@rikkesolberg.dk.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven