Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Find dit Ragdoll-tøj hos Rikke Solberg

I vores udvalg af Ragdoll-tøj kan du finde forskellige items til at pryde din garderobe. Fælles for tøjet er, at det er skabt i gode og holdbare materialer som silke og ren bomuld, så du kan bruge det i årevis. Derudover er tøjet inspireret af den californiske livsstil, som den svenske designer selv elsker højt efter at have boet i Californien i 10 år. Her blev hun inspireret til at skabe Ragdoll LA ud fra et behov for at kunne finde den perfekte, klassiske t-shirt. Så hvis man ikke kan finde det på markedet, må man jo skabe det selv.

I sortimentet af Ragdoll-tøj skal du ikke være bange for at komme til at købe efter sæson, for disse items kan både bruges i de varme og kolde måneder. Du kan for eksempel finde:

● T-shirts
● Sweatshirts
● Sweatpants
● Leggings
● Tasker
● Og mere.

Skab det perfekte vintage look med Ragdoll


Ragdoll LA lever og ånder for at skabe tøj, der på en sofistikeret måde indfanger vintage, rock n’ roll og en afslappet LA-stil i ét og samme design. Og netop det har de haft stor succes med. For at give tøjet det perfekte vintage udtryk vasker de det op til 40 gange efter produktionen, og de er ikke bange for genopfinde mønstre og prints, som vi umiddelbart troede var udgået for længst.

Har du spørgsmål til vores Ragdoll-tøj?


Vidste du, at du kan besøge os i vores fysiske butik i Egå nord for Aarhus? Vi elsker at møde vores kunder og yde personlig service ud fra konkrete behov. Vi giver gerne gode råd og inspiration med på vejen, så du kan finde det, du har brug for, eller endda prøve noget helt nyt og anderledes, hvis du er modig. Du er også velkommen til at prøve dine favoritter, før du køber dem med hjem.

Er du onlinekunde, kan du også få hjælp og rådgivning ved at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Vi glæder os til at høre fra dig.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.