Puma sko dame

Søskendekonflikt blev Pumas fødsel


Skaberen bag Puma, tyske Rudolph “Rudi” Dassler, startede tilbage i 1920’erne et tøj- og skofirma sammen med sin bror, Adolf “Adi” Dassler. I to årtier blomstrede virksomheden og blev populær takket være deres håndværkersnilde. En voksende konflikt ulmede dog imellem dem, og de måtte skille deres veje. I 1948 grundlagde Rudolph så, det nu verdenskendte sportsbrand, Puma, og året efter grundlagde broren Adolf, Adidas.

Med Puma-sneakers får du kvalitet frem for alt


Det er ikke kun de evindelige smarte designs, som Puma har leveret gennem tiden, der gør, at både verdensstjerner og helt almindelige mennesker forguder produkterne. Når Puma lancerer nye produkter på markedet, så ved vi, at det er af højeste kvalitet, og det er skabt med materialer, der sikrer en lang levetid.

Puma kæmper for miljøet


Puma har, ligesom så mange andre globale virksomheder, gjort sig tanker om, hvordan de ønsker at bidrage til en bedre verden - og det gør de med mere bæredygtige og miljøvenlige produktioner. Ambitionen er at omlægge 100 % af flere af deres produktionsområder, og de er i dag allerede nået langt:

·   Bomuld: 99 % af deres bomuld er økologisk eller genbrugt. Mere end 2 millioner landmænd på verdensplan arbejder for at producere bedre bomuld uden skadelige indvirkninger.

·   Polyester: 80 % af deres polyester er Oeko-Tek-certificeret og 43 % genbrugt. Dette er med til at minimere deres udledning af drivhusgasser og den generelle spild af polyester.

·   Papir og pap: 88 % af deres papir og pap er FSC-certificeret og genbrugt. Indtil videre er alle butiksposer, hængemærker og skokasser omfattet certificeringen.

·   Dun: 100 % af deres dun er RDS-certificeret. Certificeringen sikrer, at dunen kommer fra fugle, der er har levet under gode forhold, og altså ikke er blevet plukket levende og tvangsfodret.

Find også andre smarte sneakers end Puma


Hos Rikke Solberg har vi et hav af andre populære mærker, som tilbyder sneakers. Har du brug for at overveje lidt flere muligheder, før du træffer din beslutning? Så kan du med fordel tage et kig på vores sneakers fra Veja, hvis fodtøj er 100 % økologisk og skabt med et bæredygtigt fokus. Se også Asics’ fantastiske skounivers, hvis du går efter et mere autentisk 90’er look.

Besøg vores butik, eller kontakt os


Vi har fuld forståelse for, hvis du har brug for at prøve dine favorit-sneakers først, inden du køber dem hjem og begynder at bruge dem. Det er vigtigt, at skoene passer perfekt i størrelsen, og at de er behagelige for din fod at gå rundt i. Hvis du ikke har ejet et par sneakers fra Puma før, kan du ikke regne med, at størrelsen er den samme som dine nuværende sko.

Derfor er du mere end velkommen til at besøge vores butik i Egå uden for Aarhus, hvor du kan få skoene på og samtidig få god hjælp og vejledning til dit skovalg af en af vores dygtige medarbejdere.

Hvis du har hurtige spørgsmål til Puma eller andre produkter, kan du også henvende dig telefonisk eller via e-mail.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.