Størrelse
Farve

Núnoo

Núnoo er rå tasker til kvinder, i skønne kvaliteter og farver. Mangler du en fed weekend taske, en lille håndtaske eller en rummelig taske til hverdag? Så er Núnoo lige mærket for dig! Alle tasker fra Núnoo er i 100% ægte skind. Núnoo’s taske kollektioner består af skønne dame tasker i ruskind, glat skind, vasket og forskellige flotte farver. Se vores udvalg af de populære tasker herunder, vi er sikre på din næste nye taske er iblandt.

Læs mere om Núnoo her

I 2015 startede søstrene Pia & Naja det danske taskemærke, Núnoo. Navnet Núnoo, udspringer af Pia’s kælenavn, som hun er blevet kaldet af deres mors siden barnsben. Núnoo betyder duften af baby på grønlandsk. Naja er designchef og står for udviklingen af de skønne tasker og Pia er marketingchef og har ansvaret for at mærket bliver markedsført succesfuldt til kunderne. Núnoo har showroom og hovedkontor i Valby, Danmark, men mærket bliver solgt internationalt i 110 butikker i både Danmark, Sverige, Holland og England.

Når man ser udvalget af tasker og accessories fra Núnoo, er man ikke i tvivl om at Pia og Naja sætter stor fokus på at deres produkter skal være en kombination af god kvalitet og lækkert design. Taskerne er i høj kvalitet med rå kanter, fine detaljer og med et strejf af skandinavisk minimalisme.

Pas godt på din nye Núnoo taske
Alle tasker fra Núnoo er i ægte skind, og kan derfor med fordel imprægneres for brug for at den holder sig flot i længere tid og bliver mere afvisende over for skidt og snavs. Hvis du har købt en Núnoo taske i en vasket læder kvalitet, er det en god ide at give den en omgang læderfedt, inden du tager den i brug. Dette gør at tasken bliver mere blød og endnu flottere.

OBS: Inden du behandler din nye taske, så test produktet et sted som ikke er synligt, evt. i bunden, for at se hvordan læderet reagerer, da der kan være forskel, alt efter hvilket produkt du har valgt.

Shop Núnoo tasker hos Rikke Solberg
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig et stort udvalg af de populære Núnoo tasker på rikkesolberg.dk. Vores udvalg består af mange forskellige størrelser og farver, og vi er sikre på der nok skal være en der falder i din smag! Husk at hvis du har spørgsmål til en vare, eller er i tvivl om en farve, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan kontakte os på mail eller telefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Telefon: 86 74 30 25, mail: info@rikkesolberg.dk

Information
Lynlåsen, spænderne og nitterne er nikkelfri, hvilket betyder at disse er lavet af kobber og belagt med en farve. Dette betyder at de med tiden kan skifte farve fra sølv til bronze. Dette er derfor ikke en reklamation men alm. slitage.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven