Den mest velkendte og populære duft fra Escentric Molecules er uden tvivl Molecule 01 duften.

Molecule 01 indeholder ét enkelt molekylært stof "Iso E Super", som normalt findes i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, mere en effekt end en egentlig duft, som kun udvikler sig i kontakten med den varme hud. Med sin feromon lignende virkning tilføres huden en særlig og uforklarlig udstråling.

Parfumen kommer i en metal æske, som kan genbruges. Når parfumen er tom, kan man nøjes med at købe "Refill" parfumen i 30 ml. og putte i metal æsken.  

Indhold: 30 ml  

Escentric Molecules duftene er bygget op en helt speciel måde, hvor parfumerne med navnet Molecule først består udelukkende af ét molekyle, Hvorimod parfumerne med Escentric først, består af et molekyle og andre ingredienser som giver mere duft.

Parfumen tilpasser sig din hud og din egen naturlige duft, og det er en helt unik egenskab. Parfumerne er unisex, og den samme parfume kan altså bruges af begge køn. Det gør det muligt for dig at dele parfume med din bedre halvdel helt uden, at I kommer til at dufte ens.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.