MDK hos Rikke Solberg

Stine Christa Engel Busk startede Munderingskompagninet i 2005. Stines unikke sans for luksus afsløres i Munderingskompagniets high fashion og eksklusive tøj, lavet af de mest lækreste materialer som kashmir, Merino uld & vasket italiensk læder. Stine får sin inspiration fra hendes opvækst på landet, alle hendes mange rejser, hendes tidligere job som stylist/makeupartist og kostume designer. Stine har stor sans for trends og streetstyle og hun har et princip om at hun kun designer tøj som hun selv ville gå i.

Stine elsker farven sort og tanken om at farven er en blanding af alle farver – hvilket gør sort med simpel på overfladen men alligevel meget diversificeret. Dette er også forklaringen på hvorfor Stine har en stor kærlighed for den klassiske læderjakke. En jakke med et enkelt og klassisk look, som udtrykker et hav forskellige signaler alt efter hvordan den styles.

MDK (Munderingskompagniet) hos Rikke Solberg


I 1950’erne introducerede James Dean læderjakken, som et symbol på frihed og rebellion over hele verden og det gør den stadig den dag i dag. En læderjakke går aldrig af mode og kan bruges til alle lejligheder. Bær den over den flotte fest kjole, for at give looket lidt kant eller brug den til hverdag med et par jeans. Hos Rikke Solberg er vi helt vilde med de lækre og rå læderjakker fra MDK – det tidsløse look, de brugbare detaljer og det bløde skind. Vi bruger dem til alt lige fra fest til hverdag. Find din nye skindjakke fra MDK online på rikkesolberg.dk eller kig forbi butikken i Egå – hvor vi også står klar til at hjælpe dig med at fuldende looket med en smuk kjole eller et par lækre jeans fra eksempelvis Mos Mosh.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.