Mærker
Farve

Love & Divine

Love & Divine er et dansk brand, der blev grundlagt i 2016 og som stammer fra et ønske om at designe feminine og stilfulde ting til kvinder. Stadig med det skandinaviske touch, men mere feminint. Brandet stræber efter at kombinere enkle detaljer med sublime kvaliteter, og deres mission er enkel; de ønsker, at deres stilarter blandes og matches afhængigt af humør og lejlighed, og alting skal kunne købes til overkommelige priser. På den måde kan du fylde dit skab med items fra sæson til sæson helt uden at sprænge dit budget. Love & Divine ser altid fremad i sin søgen efter nye tendenser og ny inspiration. De ønsker at skabe et legende univers, hvor du kan matche ældre styles med det nyeste for et feminint og unikt look. Den danske og skandinaviske arv er afgørende for deres designs, uden at være altoverskyggende - men det skandinaviske touch finder du altid i detaljerne.

Læs mere om Love & Divine her

Love & Divine hos Rikke Solberg
Er du nysgerrig på de nyeste trends, og vil du gerne klæde dig modebevidst på til både hverdag og fest, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nogle skønne styles fra Love & Divine, og du kan vælge imellem både nederdele, kjoler, skjorter og toppe. Farvekombinationerne er modige og anderledes, og det er netop noget af det, der gør Love & Divine til noget helt særligt. Til hverdag kan du sætte en af de farverige skjorter sammen med et par stramme jeans og nogle sneakers, og så opnår du et afslappet, men stadig sofistikeret look. Til en tur i byen med veninderne kan du skrue lidt op for charmen ved at hoppe i en elegant kjole eller kimono, og med et par smukke stiletter til, så er du klar til at indtage dansegulvet. Hos Rikke Solberg er vi selv vilde med det danske brand, hvis kærlighed for eksklusive materialer og fantastiske farver skinner igennem i alle deres designs – og vi er sikre på, at du også kan finde noget her på siden, som du kan forelske dig i.

Find enestående styles her
Her på siden kan du finde en ny kjole eller top fra Love & Divine, som du kan bruge til mange forskellige begivenheder. Glem dog ikke, at vi også har en masse smukke accessories, som du med fordel kan sætte til. Vi har både smykker og tasker i et hav af designs, som du kan pifte stilen op eller tone ned med. Vi sætter stor pris på, at du vælger at handle her hos os. Derfor tilbyder vi dig fri fragt, så længe du ikke køber udsalgsvarer. Yderligere bestræber vi os på at sende dine varer afsted samme dag som vi modtager din ordre, og det bliver derfor ikke meget nemmere at shoppe online. Læn dig derfor blot tilbage i sofaen og giv dig god tid til at udvælg dine favoritter fra Love & Divine. Vi er klar til at tage imod din ordre.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven