Returnering

Dag til dag levering i Danmark

Rikke Solberg leverer alle varer fragtfrit i Danmark, dette gælder dog ikke udsalgsvarer og enkelte udvalgte varer. Udsalgsvarer og enkelte udvalgte pålægges en fragt på 39 kr., som forsvinder hvis man kombinerer udsalgsvarer, og nye varer i samme ordre.

Alle varer sendes som forsikret pakkepost med Post Nord. Rikke Solberg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. Vi bestræber os på at alle ordrer som er bestilt inden kl. 16.00 sendes den samme dag. Ordrer som er bestilt efter kl. 16.00 sendes den efterfølgende dag. I forbindelse med udsalg og juletid kan der forventes længere leveringstid.


Afhent pakker i butikken i Egå
Vi tilbyder afhentning i butikken af ordrer bestilt på webshoppen, vælg blot denne mulighed ved levering i checkout. Vi sender en mail så snart ordren er klar.

Returnering af en vare/Hvis du fortryder køb

Rikke Solberg tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen.

Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Rikke Solberg skal være forsvarligt indpakket. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.

Sådan sender du retur til Rikke Solberg

1.Pak varen forsvarligt ind

2. Vedlæg ordresedlen som var i pakken da du modtog den

3. Send pakken retur til vores adresse, vi anbefaler at varen returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS da dette giver mulighed for sporing af pakken. Pakker må IKKE sendes retur med DAO, da de afleverer pakker midt om natten, hvor vi ikke har mulighed for at tage imod dem. Det resulterer oftest i at pakkerne bliver væk.

4. Du modtager en mail når vi har modtaget og behandlet din returvare


Returpakken skal sendes til:
Rikke Solberg
Gåseagervej 8
8250 Egå
Mærket: Retur

OBS: vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Rikke Solberg vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.


Nægtet modtagelse af pakker
Pakker må ikke sendes retur ved at nægte modtagelse. I tilfælde af dette, vil kunden blive opkrævet et fragt gebyr på 98 kr.

Aflever returvarer i butikken i Egå
Returpakker kan afleveres i butikkens åbningstider, som kan ses lige her


Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

Reklamation/hvis der er noget galt med varen
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug. Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur. Kontakt kundeservice på mail: reklamation@rikkesolberg.dk
VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.