Levering og returnering

Dag til dag levering i Danmark

Dag til dag levering i Danmark


Rikke Solberg leverer alle varer fragtfrit i Danmark, dette gælder dog ikke udsalgsvarer.


Udsalgsvarer pålægges en fragt på 39 kr., som forsvinder hvis man kombinerer udsalgsvarer, og nye varer i samme ordre.


Alle varer sendes som forsikret pakkepost med Post Nord. Rikke Solberg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.Vi bestræber os på at alle ordrer som er bestilt inden kl. 16.00 sendes den samme dag. Ordrer som er bestilt efter kl. 16.00 sendes den efterfølgende dag. I forbindelse med udsalg og juletid kan der påregnes længere leveringstid.

Hvis du fortryder køb

Rikke Solberg tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen.Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen.
Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Rikke Solberg skal være forsvarligt indpakket. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.  


VIGTIGT: Husk at vedlægge ordresedlen


Rikke Solberg anbefaler, at varen returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS.På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Rikke Solberg. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.


Returpakken skal sende til:
Rikke Solberg
Gåseagervej 8
8250 Egå
Mærket: Retur


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Rikke Solberg vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning.


Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.


OBS: vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.


Aflevering af returpakke i butikken i Egå


Du er også velkommen til at aflevere din returpakke i butikken i Egå.(Se butikkens åbningstider under menu punktet: Butikken i Egå)


Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve.


Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.


Reklamation/hvis der er noget galt med varen


Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug. Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af Rikke Solberg.Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur.Kontakt kundeservice på telefon: +45 86 74 30 25, eller mail info@rikkesolberg.dk.


VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.