Størrelse
Farve

Lala Berlin

Kvinden bag det tyske brand, Lala Berlin, er Leyla Piedayesh. Når Leyla designer, forsøger hun at reflektere udtrykket fra en flygtig anarkistisk storby på nye og friske måder, som kommer til udtryk gennem ukonventionelle og feminine kollektioner. For Layla Piedayesh er kvaliteten det vigtigste, og hun bruger eksklusive materialer som kashmir, silke, blød bomuld og jersey. ’Lala Berlin tørklæder skal ikke bare være luksus, men en gennemført behagelig oplevelse’. Lala Berlin er i sær kendt for de lækre kashmir tørklæder, og det velkendte kufiya print som pryder disse.

Læs mere om Lala Berlin her

Historien om Lala Berlin
Leyla Piedayeshs vej til modeverdenen har været alt andet end konventionel. Først læste hun forretningsadministration, hvorefter hun blev redaktør af MTV Berlins tv-format ”Designerama”. Det var først i år 2003 at hun begyndte at udforske hendes eget talent for design, ved at strikke sine egne accessories. Leyla er blevet kaldt Lala hele sit liv, og da hendes inspiration kommer fra storby atmosfære, hovedsageligt i Berlin, var det naturligt at døbe sit eget brand: Lala Berlin.
I 2004 lancerede hun sin første kollektion til Premium showet i Berlin. Hendes koncept for kollektionen var symbiose mellem storby og elegant chic, baseret på højkvalitets strik.

Efter at have præsenteret sin kollektion i 2007 til Mercedes Benz mode uge blev Lala Berlin nomineret til en ’New Faces’ pris. Herefter blev Lala Berlin anerkendt som et brand der skilte sig ud fra mængden, pga. den anderledes brug af natur garn og innovative materiale sammensætninger.
Lala Berlin er løftet om høj kvalitet og ekslusivt design, derfor har brandet også fundet vej ind i kendisserne hjerte, og internationale stjerner som Claudia Schiffer, Mischa Barton, Heidi Klum, Cameron Diaz og Jessica Alba er blevet set i designs fra Lala Berlin.
Lala Berlins kollektioner henvender sig bredt til både unge kvinder med sans for design og designerprodukter, samt modne kvinder med kærlighed for klassiske styles og høj kvalitet. Alt i alt henvender Lala Berlins sig til modebevidste kvinder, som sætter pris på kvalitet, uanset deres alder.
I 2010 tilstod den britiske mode kritiker, Suzy Menkes: ”I like Lala Berlin! Lala Berlin er et fænomen, som har vundet indpas ved selv de mest kritiske i modeverdenen.

Lala Berlin tørklæde
Blandt udvalget af Lala Berlins kollektioner kan man ikke undgå at blive draget af de smukke tørklæder. De trekantede kashmir tørklæder med det velkendte Kufiya print er et af de mest populære styles fra Lala Berlins kollektioner. Tørklædet fås i mange flotte farver, med kufiya printet i forskellige grader. Kashmir tørklædet fra Lala Berlin er trekantet og kan både bruges om halsen eller som en sjal. Tørklædet fås i klassiske farver, så vi kan love dig for at dette tørklædet vil brugbart de næste mange mange år. Udover de skønne kashmir tørklæder, er de smukke silke tørklæder også uhyrligt populære. Silketørklæderne fra Lala Berlin er farverige, feminine og friske – de er perfekte til at have om halsen, style håndtasken med eller sågar binde den i håret – kun din fantasi sætter grænser.

Shop Lala Berlin hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg er vi vilde med Lala Berlins kollektioner og derfor kan du altid finde et stort udvalg af Lala Berlin tørklæder, kashmir tørklæder, silketørklæder, tasker, t-shirts og meget mere på rikkesolberg.dk. Hvis du har spørgsmål til en vare, eller er i tvivl om en størrelse, pasform eller farve, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan kontakte os på mail eller telefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Telefon: 86 74 30 25, mail: info@rikkesolberg.dk

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven