Er du mest til kjoler?
Kjolen er et klassisk valg, som altid er perfekt til fest. Vælger du en enkel og klassisk sort kjole, så glem ikke at tilføje accessories for at gøre looket til helt dit eget – du kan se vores udvalg af accessories lige her. Blandt vores udvalg finder du mange flotte sorte kjoler i smukke snit og klassisk design, som klæder de fleste kropstyper.

Vi er også sikre på at du også finder mere farverige kjoler, hvis du er hende som godt kan lide prints og mange iøjefaldende detaljer. Blandt vores udvalg finder du kjoler med glitter, pailletter eller smukke prints, som jo er helt oplagt til årets julefrokost.

Festtoppe
Den perfekte festtop stylet med et par lækre jeans eller skindbukser er altid en sikker vinder. Blandt udvalget finder du både toppe uden ærmer, med korte ærmer og smukke skjorter som både kan styles til bukser eller nederdel. Glem ikke at vi også har et stor udvalg af sko & støvler, både med og uden hæl. Hos Rikke Solberg bliver du klædt stilet på til julens mange fester.

Hurtig levering og personlig rådgivning
Hvis du er i tvivl om en størrelse, farve eller hvordan en kvalitet føles i virkeligheden, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 86743025 eller mail: info@rikkesolberg.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 9.00 – 15.00. Hvis du bestiller dit outfit inden kl. 16.00 på en hverdag og vælger levering til et udleveringssted, plejer du at kunne hente pakken allerede dagen efter. God shopping og fest fra hele Rikke Solberg team.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.