Farve

Et-tu

ET-TU er lækre håndlavede produkter, som er et fair-trade projekt, hvor alle varer er af den fineste alpacauld, og strikket af lokale bolivianske højlandskvinder. ET-TU er den perfekte forkælelse, når det begynder at blive koldt udenfor - der er nemlig intet, der føles så luksuriøst som alpaca. Hold dig varm med et af de små kunststykker som ET-TU fremtryller og støt samtidig kvinder i det bolivianske højland. Brandet har eksisteret siden 2003, hvor de har gået under navnet Huttelihut. Her har der altid være fokus på rene materialer, design og pasform, og i dag bliver mærket solgt med stor succes i flere lande i Norden. Er du derfor på jagt efter huer og handsker, der kan holde dig varm i vinterkulden, så kan du roligt sætte din lid til ET-TU.

Læs mere on Et-tu her

ET-TU hos Rikke Solberg
I Danmark er det aldrig helt til at vide, hvordan vejret bliver i morgen. Derfor gælder det altid om at være forberedt, og især når vi nærmer os det mørke, kolde og våde vinterhalvår. Hos Rikke Solberg kan du finde alt det, du har brug for, for at komme igennem vinteren. Det gælder ikke kun jakker og støvler, men også accessories som halstørklæder, huer og handsker. Fra ET-TU finder du de to sidstnævnte, og du kan vælge imellem flere forskellige, skønne designs og farver. Huerne er strikkede i den blødeste alpacauld, der vil holde dig varm om ørerne på selv de koldeste dage. Fælles for alle huerne her på siden er også den fine pelskvast på toppen, der giver et feminint touch og er en sød detalje. Handskerne er i fåreskind og er foret med faux fur, der gør indersiden blød som smør og dejlig behagelig. Selvom man om vinteren er nødt til at pakke sig godt ind i store jakker, støvler og tørklæder, så gør det jo ikke noget, at man ser godt ud samtidig. Derfor finder du her hos os et stort og bredt udvalg af de lækreste accessories til dit vinteroutfit. ET-TU er blot ét af mange fantastiske mærker, men du kan med fordel også se nærmere på VIA VAI, Billi Bi eller Ticket WOMAN, hvorfra du finder nogle lækre items, der altid følger tidens trends og tendenser.

Få alle fordelene med
Har du forelsket dig i en hue fra ET-TU, så forstår vi det godt. Vi er selv vilde med stilen, materialerne og ikke mindst priserne, og derfor synes vi selvfølgelig ikke, du skal holde dig tilbage. Klik din favorit hjem i dag og glæd dig til at modtage den inden for ganske få hverdage. Vi sender den oven i købet helt kvit og frit, såfremt den ikke er på tilbud. Det er altså både nemt og billigt at shoppe her i vores webshop, og det er noget, vi ved, vores kunder sætter stor pris på. Er du i tvivl om noget, så ring til os på 86 74 30 25 og få svar på alle dine spørgsmål omkring vores varer, fragt- eller leveringsbetingelser.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven