Størrelse
Farve

Devotion

Leder du efter en flot kjole i boheme inspireret stil, som kan bruges både til sommer og vinter? Så er Devotion lige brandet for dig. Her finder du fine kjoler i både korte og lange modeller i forskellige farver med et strejf af Grækenland. Kjolerne er perfekte som sommmerkjoler, men gør sig også rigtig godt i de kolde måneder med et par skindleggings under. Se udvalget af de flotte kjoler herunder..

Læs mere om Devotion her

I 2001 startede designeren Athina Parnasa sin rejse med mærket Devotion. Athina er født og opvokset i Athen og der finder hun også meget af hendes inspiration til kollektionerne. Design DNA’et er ikke til at tage fejl af – skarp skræddersyet, naturlig selvtillid og sexet femininitet skinner klart igennem i tøjet. Devotion er ydermere meget engageret i bæredygtighed, mærkets ethos er at være ansvarlig, ærlig og moderne. Kjolerne er har en flot klokkeform og er af en kraftig bomuldskvalitet.

Shop Devotion online hos Rikke Solberg
Find de populære og flotte kjoler fra Devotion online hos Rikke Solberg. Vi har et kæmpe udvalg af smukke kjoler fra både danske og internationale designermærker som Mos Mosh, Heartmade, Imperial, Second Female, Ba&sh og mange flere. Shop online 24/7 og få fri fragt på alle varer som ikke er nedsatte – nemmere bliver det ikke. Hvis du er i tvivl om en størrelse, farve eller andet, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 86743025 eller mail info@rikkesolberg.dk – alle hverdage mellem kl. 9.00 – 15.00.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven