Mærker
Kategorier
Farve

Co'couture

Co’couture er et nyt dansk brand, der har fokus på at designe tøj til kvinder, der på moderigtig vis formår at kombinere fransk couture med skandinavisk minimalisme. Kollektionerne er fyldt med smukke farver, dekorative prints og lækre detaljer, og med tøj fra co’couture får du derfor mulighed for at udtrykke din egen personlige stil gennem trendy styles til overkommelige priser. Brandet, der er grundlagt i 2015 forsøger altid at holde et skarpt øje med tidens mode, så de hele tiden kan designe tøj, der er in og som stadigvæk har et unikt touch, der gør hvert enkelt style til noget ud over det sædvanlige. De har sans for detaljen, og med tøj herfra kan du føle dig elegant og feminin, uanset hvad du iklæder dig. Hvert år lancerer co’couture hele seks nye kollektioner, og de skarpe priser gør det muligt for dig at skifte ud i garderoben hver eneste gang, uden at føle dig ruineret.

Læs mere om Co’couture her

Co’couture hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg er vi glade for at kunne tilbyde Co’couture blandt vores mange populære og anerkendte brands. Her på siden finder du både skjorter, t-shirts, kjoler, toppe og accessories, der alle er i flotte prints og farver, samt i smukke snit og med en tilpas dosis af noget kant, der komplimenterer enhver kvindekrop. Her kan du blive klædt på til enhver form for begivenhed, uanset om dagen bringer det sædvanlige eller noget ekstraordinært. De forskellige styles byder på både friske farver og nedtonede nuancer, der gør det nemt for dig at udtrykke din helt egen stil med co’couture. Kombiner eksempelvis en skjorte med dit yndlingsprint med en matchende nederdel, eller sæt et par ensfarvede bukser til for at dæmpe looket lidt. Uanset hvad, så kan du med et bankende hjerte for mode nemt finde noget, du kan lide her på siden. Er du vild med t-shirts og trøjer med print, så er der endnu mere grund til at beundre Co’coutures stilsikre design. Du vælger selv, hvor iøjnefaldende printet skal være, for de designer dem nemlig både meget farverigt og sprælske, men også mindre fremtrædende, hvis det mere er noget for dig. Når du alligevel er i gang med at shoppe, så glem ikke at kigge forbi vores mange fine accessories også. Her kan du glæde dig over alt lige fra smykker og bælter til tasker og tørklæder.

Giv garderoben et løft
Enhver powerwoman bør have et eller flere items fra co’couture hængende i garderoben. Og derfor har vi samlet et godt og bredt udvalg, der appellerer til forskellige typer af kvinder. Hos Rikke Solberg er vi vilde med de skønne kollektioner fra brandet, og vi er derfor sikre på, at du også kan finde noget, du kan lide. Bestiller du i dag inden kl. 16, så er der en chance for, at du vil modtage dem allerede i morgen, og dermed kan du hurtigt blive klar til weekendens udskejelser. Det kan nogle gange være svært at gennemskue størrelser og kvaliteter, når man shopper online, og derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på 86 74 30 25, eller sende en e-mail til info@rikkesolberg.dk i hverdagene mellem kl. 09.00 – 15.00.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven