Mærker
Farve

Catwalk Junkie

Det hollandske brand Catwalk Junkie, der er etableret i 2009 i Amsterdam, designer tøj og accessories til kvinder i dekorative farver og med søde og sjove statements plantet hist og her. Bag brandet står et team af passionerede og dedikerede mennesker, der jagter originalitet og som finder deres inspiration fra diverse ”street styles” rundt omkring i hele verden. I et kreativt mix af inspiration, attitude, personlighed og et strejf af rebelskhed, formår de at skabe unikke items til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. Catwalk Junkie er til den selvbevidste kvinde, der sætter pris på, at outfittet har noget kant og ikke nødvendigvis ligner alt det andet, man ser i modebilledet. Fra brandet finder du ofte tøj i nogle lette og luftige materialer, der gør det behageligt at bære en hel dag, og derfor bør du ikke snyde dig selv for et dyk ned i kollektionen her.

CATWALK JUNKIE NEDERDEL - PRINCESS CORAL
Størrelser på lager:
XS

Læs mere om Catwalk Junkie

Catwalk Junkie hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg er vi glade for at kunne præsentere en bred skare af brands, der alle tilbyder noget forskelligt til mange typer kvinder. Her på siden finder du blandt andet t-shirts, trøjer og nederdele fra Catwalk Junkie i et væld af farver, mønstre og prints, og det er i høj grad tilladt at kombinere og sammensætte på tværs af de forskellige styles for at opnå et helt unikt look. Med de forskellige styles her på siden kan du skabe et casual outfit, som stadig i høj grad er moderigtigt. Vi synes eksempelvis, at en farverig t-shirt er super cool til et par løse, slidte jeans og et par sneakers. Men går du efter et lidt mere sofistikeret look, så kan du med fordel også sætte en af de smukke nederdele fra Catwalk Junkie til.  For selvom stilen generelt læner sig op ad at være casual, så formår brandet alligevel at tilføje nogle fine farvekombinationer og snit, der gør det oplagt også at klæde sig på til en særlig begivenhed. Gå heller ikke glip af et kig forbi vores mange skønne accessories. Her kan du finde både smykker, tasker mm., der vil passe perfekt til dit nye outfit fra Catwalk Junkie.

Gør dig en nem og hurtig handel
Hos os skal det være nemt at være kunde, og derfor giver vi dig en række gode fordele oven i hatten. Det betyder blandt andet, at du kan glæde dig over fri fragt, såfremt du ikke køber udsalgsvarer. Yderligere bestræber vi os på at levere fra dag til dag i hverdagene, når du bestiller inden kl. 16. Vil du gerne være klar til den nye sæson med moderigtige items, der passer til lige præcis den, du er, så find det du søger her hos os. Vi ser frem til at modtage din ordre, og skulle der undervejs opstå spørgsmål til vores varer, købs- eller leveringsbetingelser, så giv os et kald på 86 74 30 25.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven