Kategorier
Størrelse
Farve

AJ117 Project

Project AJ117 er et fantastisk samarbejde mellem designer Charlotte Vadum og CPH Fashion Pool. Deres fælles ønske var at skabe en "need to have" luksuskollektion, som alle kvinder ville elske at have til at hænge i deres garderobe. Hele konceptet for Project AJ117 er baseret på tidløse styles, der kan mikses og kombineres på mange forskellige måder, alt efter anledningen. Designet er råt, men casual med en følelse af noget eksklusivt, der kommer til udtryk i valget af materialer. Alt tøjet er produceret i Italien, og er stykfarvet i hånden med en helt speciel teknik for at opnå et unikt og enestående udseende. Alle styles er i naturlige stoffer såsom soft viskose, let bomuld, silke, merinould og i en rå og modig kombination. Farverne er neutrale i henholdsvis sort, grå, khaki, army, nude og kridt, ofte med noget kant i form af farvekombinationerne eller silhuetterne. Project AJ117 er til den selvsikre kvinde, der ønsker nogle anderledes styles i klædeskabet, som vil få dig til at se sofistikeret ud med et strejf af noget casual.

Mest populære
AJ117 PROJECT T-SHIRT - LULU DK15 195 DUSKY GREY
Størrelser på lager:
XS

Læs mere Project AJ117 her

Project AJ117 hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg finder du et udvalg af nogle af de mest klassiske items fra brandet, hvilket tæller skjorter, toppe og kjoler i forskellige materialer, farver og snit. Hvad end du vælger, så kan du regne med at få fingrene i et produkt af høj kvalitet, som helt sikkert vil tilføre noget ekstra lækkert til din garderobe. Sæt fx en lækker skjorte med v-udskæring til et par løse, slidte jeans og et par sneakers, eller måske et par høje støvler til en kjole med en cool skindjakke ud over er mere dig? Med skønne items fra Project AJ117 i klædeskabet er mulighederne mange, og vi er vilde med den måde, brandet kombinerer forskellige materialer på. Læg nemlig mærke til, at bluserne ofte er designet med én type stof på ærmerne og en anden type for og bag. Det er endnu en ting, der lader Project AJ117 skille sig ud blandt de fleste andre brands, og blot endnu et eksempel på, hvorfor du bør forkæle dig selv med tøj herfra.

Hverdagsluksus med Project AJ117
Er du vild med klassiske items, som du kan bruge sæson efter sæson, så går du sjældent galt i byen med Project AJ117. Her kan du blive klar til både hverdag og fest – det gælder blot om at kombinere det med de helt rette accessories, og dem finder du selvfølgelig også et spændende udvalg af hos os. Bestiller du i dag inden kl. 16, så kan du være heldig at modtage dine nye varer allerede i morgen. Og tilmed sender vi alt afsted kvit og frit, så længe det ikke er udsalgsvarer. Læn dig derfor tilbage i sofaen i dag og lad dig forelske. Vi glæder os til at modtage din bestilling, og er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 86 74 30 25.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven